PS4 (DualShock 4) controller aanbiedingen

Hoewel we zijn begonnen om alle aanbiedingen van consoles in kaart te brengen, hebben we ons algoritme inmiddels ook uitgebreid om alle aanbiedingen van de Dualshock 4 (PS4) controllers te spotten. Onze bezoekers zijn vaak benieuwd naar de laagste prijs, of dat nu betekent dat er een actuele aanbieding is of niet. Aangezien Dualshock 4 controllers niet altijd in de aanbieding zijn, vergelijken we daarom ook standaard alle prijzen van de grote aanbieders in Nederland. Oftewel, je betaalt nooit teveel als je de tabel hieronder gebruikt voor je prijsvergelijkingen!

WebsiteProductOude prijsAanbiedingurl
wehkampPlayStation 4 Onyx draadloze controller zwart59.9551.95Naar aanbieding
wehkampPlayStation 4 official wired compact LED controller rood39.9538.95Naar aanbieding
alternateSony DUALSHOCK 4 Wireless Controller v2 gamepad Zwart PS46957Naar aanbieding
alternateRazer Panthera Arcade Stick - Street Fighter V edition Sony PlayStation 4299239Naar aanbieding
alternateRazer Panthera Arcade Stick - Marvel VS. Capcom: Infinite edition Sony PlayStation 4249237Naar aanbieding
nedgameNacon Revolution Pro 2 Controller (Black)129.99118Naar aanbieding
nedgameNacon Revolution Pro Controller (Red)109.9998Naar aanbieding
nedgameNacon Revolution Pro Controller (Gold)109.9998Naar aanbieding
nedgameNacon Revolution Pro Controller (Silver)109.9998Naar aanbieding

Note: Je vindt hierboven de prijzen voor de inmiddels ‘standaard’ DualShock 4 V2 controller. Lees hieronder de verschillen tussen de nieuwe DualShock V2 controller, en de oude V2.

Is de DualShock 4 V2 controller beter dan de V1?

Velen waren blij met de gloednieuwe incarnatie van Sony’s kenmerkende DualShock 4 controller toen de PlayStation 4 werd gelanceerd, voornamelijk omdat het veel van de gebreken van zijn voorganger heeft verholpen en een aantal nuttige functies heeft toegevoegd. Maar is de DualShock 4 V2 nu echt heel anders en nog belangrijker: is deze ook echt beter?

Kort gezegd: ja deze is beter. De voordelen van de DualShock 4 V2 controller versus de DualShock 4 v1:

 • Langere levensduur van de batterij
 • Duurzamer rubber op de analoge sticks
 • Een lichtbalk op de voorkant van het touchpad
 • De controller is ook iets lichter.

Het grootste probleem met de V1 is dat het rubber op het analoge apparaat rond de randen verslijt en langzaam los kan laten. De DualShock 4 V2 is inmiddels de standaard, en de V1 is ook niet meer nieuw te verkrijgen. Hierboven scoor je de laagste prijs voor V2 of een aantrekkelijke aanbieding.

Nacon Revolution Pro 2 aanbiedingen

Naast DualShock 4 V2 aanbiedingen, houden we ook in de gaten of er kortingen zijn voor de Nacon Revoluiton Pro 2. Hieronder lees je onze ervaringen met deze professionele PS4 controller.

Net als de eerste versie van de controller heeft de Pro 2 een zeer strak design, dat meer lijkt op een Xbox One controller dan een klassieke DualShock controller. De knoppen bevinden zich nog steeds op dezelfde plek als voorheen, wat betekent dat je het D-pad aan je linkerzijde vindt en de tweede stick aan de rechterkant van de controller. In vergelijking met de vorige versie is deze controller extreem licht. Het is zelfs zo licht dat het de neiging heeft om in je hand voorover te kantelen omdat alle zware mechanica zich in de achterkant van de controller bevindt. Professionele gamers moeten zich geen zorgen maken omdat de controller wordt geleverd met kleine gewichten die je kunt invoegen in de voorkant van de controller. Aangezien je verschillende gewichten krijgt, kun je zeker de perfecte balans voor je sessie creëren.

Daarnaast voelt de controller echt zacht aan in je handen en het materiaal zorgt ervoor dat je een goede grip behoudt, zelfs tijdens de meer intense spellen. Een van de grootste en beste innovaties in deze tweede versie is de opname van een USB-C kabel. In plaats van je kabel op zijn plaats te draaien (zoals je voorheen moest doen), kun je de USB-C gewoon aan de achterkant van de controller aansluiten, net zoals je dat met je DualShock 4 doet om hem op te laden. De kabel wordt niet gebruikt voor het opladen, maar de Nacon Revolution Pro 2 controller is nog steeds niet draadloos. Dit is natuurlijk logisch, want dit is een controller gericht op de eSports markt, de gebruikers kunnen het zich niet veroorloven om hun verbinding met een slecht draadloos signaal te verliezen. De kabel klikt er stevig in, je zult de verbinding niet verbreken, zelfs als je je controller veel beweegt tijdens het spelen. Een belangrijk kenmerk voor een bekabelde controller als je het ons vraagt!

We houden de PS4 controller aanbiedingen in de gaten van:

 • Bol.com
 • Coolblue
 • Mediamarkt
 • Wehkamp
 • Nedgame
 • Intertoys
 • Bart Smit
 • Alternate
4.4/5 (5)

Je beoordeling:

Top