PlayStation 4 Slim en Pro aanbiedingen 4.43/5 (7)

Benieuwd naar de laatste aanbiedingen van de PS4 Slim en PS4 Pro? Iedere dag scannen onze systemen de grootste websites op zoek naar actuele aanbiedingen. De nieuwste aanbiedingen komen automatisch op onze website te staan, en verlopen acties worden automatisch verwijderd. Zijn er momenteel geen aanbiedingen? Dan vind je in de prijstabel de laagste prijs. Hieronder vind je de aanbiedingen van oktober 2018.

PS4 (Slim en Pro) aanbiedingen van dit moment

WebsiteProductAanbiedingurl
nedgamePlaystation 4 Slim (Black) 1TB298Naar aanbieding
nedgamePlaystation 4 Slim (Black) 1TB + Spider-Man338Naar aanbieding
nedgamePlaystation 4 Slim (Black) 500GB288Naar aanbieding

De PlayStation 4 Slim is de kleinste PS4 die momenteel op de markt is. Naast deze Slim editie is ook nog de PlayStation 4 Pro. Beide consoles zijn in 2016 op de markt gekomen en zijn de laatste consoles in de PlayStation reeks. De originele PlayStation 4 die in 2013 uitkwam, is niet meer op de markt.

Opkomende deals: Black Friday & Cyber Monday 2018

Houd onze website in de gaten op 23 november (Black Friday) en 26 november (Cyber Monday). Ongetwijfeld zullen de volgende bundels dan in de aanbieding zijn:

 • Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + Fortnite bundel
 • Sony PlayStation 4 Slim 1TB + Marvel’s Spider-Man
 • Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + FIFA 19 + extra controller + DualShock 4 oplaadstation
 • Sony Playstation 4 Slim 500GB + GTA V

Ook verwachten we dat de PlayStation 4 Pro (en controllers) een duik zal nemen qua prijs. Check de kortingen op de dagen zelf!

De verschillen tussen de PS4 Slim en PS4 Pro

Het grootste verschil tussen de PS4 Slim en Pro zit hem in de 4K (of UltraHD) ondersteuning. De PS4 Pro is een krachtiger apparaat en kan de scherpste visuele effecten moeiteloos op het scherm toveren. Om volledig van 4K te kunnen genieten, is een televisie met 4K ondersteuning een must. Wanneer je nog geen televisie hebt met 4K-ondersteuning is de PS4 Slim waarschijnlijk de beste keuze.

Voor wie gelukkig wordt van technische specificaties zeggen we het zo: de PS4 Pro kan met de AMD Polaris GPU (4,2 teraflops!) ruim 2x sneller berekeningen doorvoeren. Ook heeft de Pro 1 GB meer werkgeheugen. Tot slot is de Pro standaard uitgerust met 1TB aan opslagcapaciteit, versus 500GB voor de Slim. Meer opslag voor applicaties is natuurlijk altijd lekker, ook voor de bescheiden gamers die nog niet verkocht zijn op de 4K.

 

 PlayStation 4 SlimPlayStation 4 Pro
CPU1.6GHz 8-core AMD "Jaguar" CPU2.1GHz 8-core AMD "Jaguar" CPU
GPUGeïntegreerde AMD graphics geklokt op 800MHz met 1.84 teraflopsGeïntegreerde AMD Polaris graphics met 4.2 teraflops
RAM8GB GDDR58GB GDDR5 + 1GB DDR3
Opslagcapaciteit500GB (5,400rpm) verwisselbare harde schijf1TB verwisselbare harde schijf
Afmetingen265 × 39 × 288 mm295 × 55 × 327 mm
Gewicht2,1 kilo3,3 kilo
KleurZwart en witZwart en wit
Optische driveBlu-ray/DVDBlu-ray/DVD
NetwerkGigabit Ethernet, 802.11 B/G/N/AC, 2.4GHz, 5GHz, Bluetooth 4.0Gigabit Ethernet, 802.11A/B/G/N/AC, 2.4GHz, 5GHz, Wi-Fi, Bluetooth 4.0
Internet abonnementPS Plus nodigPS Plus nodig
PortsHDMI, analog-AV out, 2xUSB 3.1, AUXHDMI, 3x USB 3.1, 1x Gigabit Ethernet, 1x PS Camera, S/PDIF, AUX
4K OndersteuningWel voor video, niet voor gamesJa
HDR OndersteuningJaJa
ReleasedatumSeptember 15, 2016November 10, 2016
Prijs bij releasedatum299,-399,-

Bundels voor de PS4 Slim en PS4 Pro

Wie eerder een console heeft gekocht of cadeau heeft gekregen, herkent dat het gevoel precies: Je opent de gloednieuwe doos en in complete extase wil je direct aan de slag met je favoriete game. Teleurstelling betekent op dat moment dat je de console wel kan aansluiten, maar nog niet een potje kan voetballen met de nieuwste FIFA of ten strijde kan trekken met de nieuwste Call of Duty. Sony begrijpt deze mensen maar al te goed en daarom zijn sinds mensenheugenis speciale bundels samengesteld. Naast een speciale game (of zelfs twee) zitten hier vaak ook meerdere controllers bij zodat je meteen je kleine broertje kan inmaken of je vriendin die er helemaal niks van begrijpt. Geweldig! De top-5 populairste PS4 Slim en PS4 Pro bundels van dit moment zijn:

 1. Sony PlayStation 4 Pro 1TB + FIFA 19
 2. Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + Fortnite bundel
 3. Sony PlayStation 4 Slim 1TB + Marvel’s Spider-Man
 4. Sony PlayStation 4 Slim 500 GB + FIFA 19 + extra controller + DualShock 4 oplaadstation  (aanrader)
 5. Sony Playstation 4 Slim 500GB + GTA V (aanrader voor als je het moeilijk hebt op werk)

Nieuwe PS4 Pro bundel 26 oktober: Red Dead Redemption 2

red-dead-redemption-2-bundel-ps4-pro-1-tbAls je nog geen PlayStation 4 Pro hebt, wil je misschien nog wel even wachten tot oktober, wanneer een van de meest verwachte titels in een nieuwe bundel is opgenomen. De nieuwe ‘Read Dead Redemption 2′-bundel van Sony, die 26 oktober naast de game wordt gelanceerd, is nu beschikbaar voor pre-order. Op 26 oktober 2018 is het toevallig ook Cyber Monday maar we verwachten helaas niet dat deze Red Dead Redemption 2 bundel zo snel in prijs zal dalen op die dag.

De bundel bevat een 1TB PlayStation 4 Pro-systeem en een exemplaar van Red Dead Redemption 2. Verrassend genoeg zijn de console en controller standaard zwart, en Sony heeft ervoor gekozen om af te zien van het een bundel met een unieke thema-console. Dit is een beetje een afwijking van toen het de Marvel’s Spider-Man bundel met een rode limited-edition console met een wit spinnenembleem uitbracht.

Als je de game gaat kopen en nog geen PlayStation 4 Pro hebt aangeschaft, is het misschien nog steeds een ideaal moment, want het lijkt erop dat de graphics van Rockstar Games’ nieuwste titel het best te combineren zijn met de PlayStation 4 Pro’s Supersampling-modus in combinatie met een 4K-tv met een hoogdynamisch bereik.

Daarnaast krijgt de bundel een verkooprijs van $399.99 in de VS, wat betekent dat de Amerikanen in ieder geval een besparing van $59.99 krijgen. Red Dead Redemption 2 komt ook als losse game naar de Xbox One op 26 oktober.

De PlayStation 5: kan ik beter wachten?

Voorlopig ligt de komst van de PS5 als opvolger van de PS4 Slim en Pro nog ver weg. Het laatste nieuws vertelt ons dat een toetrede van Sony’s nieuwe generatie console op zijn vroegst eind 2019 zal zijn. Als het eenmaal zo ver is kunnen we je twee dingen garanderen:

 1. Mensen gaan als gestoorden de PlayStation 5 pre-orderen
 2. Iedereen wil van zijn PlayStation’s 4 Pro en Slim af

Dit laatste betekent natuurlijk ook dat we ons bestaansrecht in stand kunnen houden. De aanbiedingen voor de PS4 Slim en Pro zullen als paddestoelen uit de grond springen bij bekende aanbieders als Bol.com, Coolblue en Mediamarkt. Jij als consument zal tegen die tijd wellicht een lastige keuze moet maken tussen de gloednieuwe PS5 en de iets oudere PS4 Slim en Pro. Wij helpen je als de specificaties bekend zijn!

PlayStation 5 prijs: Hoe duur wordt de opvolger van de PS4?

Het is geen groot geheim dat gamen een dure hobby is. Wat het nog duurder maakt, is dat ongeveer iedere zes jaar een nieuwe line-up van next generation consoles uitkomt met prijzen die vaak nog hoger liggen dan de voorgangers. Met de komst van nieuwe consoles volgt dan ook altijd een orkest van speculatie over wat de nieuwe prijzen gaan worden. Met de laatste console van Sony, de PS4 Pro, heeft Sony in 2016 al een vrij recentelijk een upgrade op de markt gebracht voor €399. Hoe zit dat straks met de PS5? Wat gaat de prijs van de PlayStation 5 worden? Moeten we alvast gaan sparen naar aanloop van de release?

Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden om deze vraag nu al te beantwoorden. De prijshistorie van Sony’s consoles is hierin belangrijk, maar ook de inflatie. Zonder exact te weten hoe de hardware van de PS5 in elkaar gaat steken, blijft het alleen kwestie van speculeren. Wanneer er meer bekend is over de opvolger van de PS4 Pro, dan voegen we meer informatie aan deze pagina toe.

De PlayStation 4 Pro 500M Limited Edition

Wie als een zombie over het internet zwerft om de laatste PlayStation 4 Pro 500M Limited Edition te bestellen, hebben we helaas slecht nieuws: de limited-edition is op dezelfde dag dat deze uitkwam (24 augustus) direct uitverkocht. Beschikbaarheid nul. Zero.

PlayStation 4 Pro 500M Limited Edition

Oké, toch nog even uitleggen waarom je deze editie had moeten hebben. En waarom je eigenlijk nog je best zou moeten doen om deze op Markplaats te bemachtigen (al dan niet tegen een premium, in plaats van een aanbieding):

“Als de PS4 Pro vanuit Sony ontworpen is voor belangrijkste gamer en die-hard-fan, was het een beetje verrassend hoe weinig de PlayStation 4 Pro de uitstraling heeft van de ultieme, collector-centrische speciale release-consoles – een toonbeeld die het wil herstellen met de aanstaande uitgave van de 500 Million Limited Edition, een aanbieding van €499 die een superluxe doorschijnende machine combineert met een reeks upgrades en op maat gemaakte randapparatuur, waaronder een 2 TB harde schijf, bijpassende Dual Shock 4 en PlayStation Camera, plus verticale standaard. 24 augustus is de datum die je moeten noteren in je agenda – maar je kan er maar beter alvast snel bij zijn met pre-orderen.

Je beoordeling: