Nintendo Switch aanbiedingen 4.2/5 (10)

Ook voor de Nintendo Switch hebben we de actuele aanbiedingen voor je in kaart gebracht. Iedere dag kijken we bij de grote Nederlandse websites of ze de Nintendo Switch in de sale hebben. Onze algoritmes scannen deze websites, verzamelen de aanbiedingen, en brengen ze hieronder in beeld. Omdat de Nintendo Switch niet altijd in de aanbieding is, vind je hieronder ook de laagste prijs van dit moment.

WebsiteProductAanbiedingurl
nedgameNintendo Switch - Red/Blue308Naar aanbieding
nedgameNintendo Switch - Grey308Naar aanbieding
nedgameNintendo Switch - Fortnite Pack318Naar aanbieding

Tip: Geen aanbieding missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden wanneer de Nintendo Switch in de sale is. In de toekomst gaan we ook aanbiedingen van Nintendo Switch games toevoegen, voor als je geïnteresseerd bent.

De Nintendo Switch: Vanuit je luie stoel of voor onderweg

De Nintendo Switch is het nieuwste paradepaardje van Nintendo. De console is niet de standaard game console die je gewend bent. De Switch is een hybride spelcomputer waarmee je kan ‘switchen’ (yep) tussen een handheld en console die je op TV of monitor kan aansluiten. Hiermee is de Nintendo Switch de eerste console waarmee je een game kan opstarten in je woonkamer, het apparaat en de controllers kan ontkoppelen, en vervolgens kan spelen in de bus of trein – of waar je dag je ook naartoe brengt.

Deze dynamische manier van spelen is te danken aan een slim en handig design. De Switch zelf lijkt vooral op een tablet die is in te pluggen aan een HDMI/USB-C station. De twee Joy-Con controllers kan je in de tablet klikken als je op pad gaat, maar werken met Bluetooth als je thuis wilt spelen. De Switch is qua grafische specificaties niet opgewassen tegen de PS4 Pro of Xbox One X, maar first-party games als The Legend of Zelda en Mario Kart 8 Deluxe zien er fantastisch en kleurrijk uit.

Handige weetjes voordat je de Nintendo Switch bestelt:

  • Er kan maximaal 2TB aan extern geheugen toegevoegd worden aan de Nintendo Switch
  • Er zijn bundels van de Nintendo Switch beschikbaar waarbij games zijn inbegrepen (Mario Kart 8 Deluxe!)
  • De Nintendo Switch is standaard uitgerust met twee controllers. De grijze uitvoering is even duur als de rood/blauwe uitvoering.

Nintendo Switch bundels

Net als voor de PlayStation 4 (Slim en Pro) en de Xbox One (S en X), heeft ook de Nintendo Switch verschillende bundels. Hieronder zie je de populairste van de 2018:

  • Nintendo Switch + Fortnite Double Helix Pack
  • Nintendo Switch Pokémon Edition + Let’s Go Pickachu of Let’s go Eevee
  • Nintendo Switch + Super Smash Bros Ultimate bundel (pre-order)
  • Nintendo Switch + Mario Kart Deluxe 8

Uitgelicht: Smash Bros Ultimate Switch bundel

Als je van plan bent om een Nintendo Switch te scoren om de aankomende winter Super Smash Bros. Ultimate te spelen, overweeg dan deze gloednieuwe bundeleditie. Er is een speciale dock met veel van de personages van het spel rondom de Nintendo Switch, terwijl op de Joy-Cons zelf het logo van het spel gedrukt is. De bundel is te pre-orderen en wordt geleverd op 16 november, ruim voor de release van het spel op 7 december. Nintendo kondigde deze bundel aan tijdens de herfst van de Nintendo Direct live stream. Inmiddels staat de pre-order van deze prestigieuze Nintendo Switch bundel op €379.

Je beoordeling: